Warning: Creating default object from empty value in /data/b/d/bddfee8a-1ab4-446d-8abc-0129a120e99b/geoawards.sk/sub/old/config.php on line 52
Lab ládák - MegaEvent - Feriba tools
Jelszó kérése
NYELV VÁLTÁS
FŐOLDAL

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

MegaEvent

Lab ládák

Mi az a LAB láda?


LAB láda egy speciális típusú láda, amely mögött különböző geo- kísérleti innovációk rejtőzhetnek. Európában először egy prágai MegaTalálkozón "Skořábky" néven jelent meg 2013 december 15.- én. Groundspeak majd február 2014 - től tesztelte a kincskeresők ötleteit azzal, hogy minden Premium Member ládázó, saját LAB ládát alkothatott a LAB projekt "I ♥ Geocaching" belül. Ez év májusától végre a Groundspeak a LAB ládákat bevonta a statisztikákba, bár korlátozott mértékben.
Jelenleg egyetlen lehetőség a LAB láda találatra csak a MegaTalálkozón van, mivel csak ezeken a találkozókon a Groundspeak engedélyezi az ilyen egyedülálló típusú láda létre hozását. Ezek a LAB ládák helyettesitik azt a sok ládát, melyek a találkozások alkalmából keletkeztek, de a találkozás után már nem törődödt vele senki.


Hogyan a találatra?


Részleteket a LAB ládákról megtalálod az alábbi linken, vagy a leolvasható QR-kódon keresztül, amely majd szintén megtalálható a regisztrációs helyeken a MegaTalálkozón, ahol a LAB ládák részletes nyomtatott változata is elérhető lesz. A linken keresztül letölthető a GPX minden LAB ládához. Mivel ezek a ládák tradi láda formában vannak, a találat elismerés feltétele a bejegyzés a logbook-ba es a logolást egy jelszón keresztül kell vegrehajtani, melyet a logbook-ban találhatod meg, vagy egy más helyen a LAB láda leirása szerint.


Alapvető tények a LAB ládákról:


- Fizikailag elhehyezett láda logbook-al
- A logolás csak jelszón keresztül lehetséges
- Ideiglenes jellegű láda előre meghatározott élethosszal és logolási lehetőséggel
- Listing (láda leirása) külön oldalakon található, általában elérhető mobil eszközökkel
- LAB ládák GPX letöltés lehetősége
- A találat bezsámitva a találat és ládatipus öszstatisztikájába
- A klaszikus találat listán nem található

LAB-Awards

Itt találod meg hamarosan a MegaTalálkozó LAB ládak részleteit.