Warning: Creating default object from empty value in /data/b/d/bddfee8a-1ab4-446d-8abc-0129a120e99b/geoawards.sk/sub/old/config.php on line 52
Események - MegaEvent - Feriba tools
Jelszó kérése
NYELV VÁLTÁS
FŐOLDAL

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

Partnerek és szponzorok

MegaEvent

Események

GA RAFTING - próbáljátok ki az adrenalin raftingot 6-személyes csónakokban a versenycsatorna vad hullámain! Két menet csak 4 euró! A Will Attend logba kérjük írjátok be azt is, milyen időpontban szeretnétek menni a táblázat alapján.
GA PAINTBALL - Sokszor láttátok, de még soha nem próbáltátok ki? Fegyvert venni a kezetekbe és katonásdit játszani? Használjátok ki a lehetőséget és harcoljatok a két csapat közül valamelyikért.

GA BIKE EVENT - Szerettek kerékpározni? Használjátok ki a közös kerékpártúra lehetőségét érdekes helyekre a MegaEvent tágabb környékén! Az útvonal hossza kb. 30 km, korlátozott számban lesz lehetőség kerékpár kölcsönzésére is.
GA MOTOEVENT - Kedvelitek a motortok hangját és szeretnétek az autón kívül valami mást is vezetni? Lehetőségetek lesz quadok és jet-ski kipróbálására! Mindössze a megjelölt útvonalpontot kell felkeresnetek, felülni a járművekre és elindulni!
GA NIGHT ADVENTURE - az éjszaka, az elemlámpa fénye és a geocaching a megfelelő kombináció számotokra? Akkor semmiképp sem hagyjátok ki ezt az éjjeli közös kalandot! Tizenkét állomás vár rátok különböző feladatokkal, ezért ne felejtsetek el elemlámpát is hozni magatokkal!GA T5 EVENT - Vajon hiányozhat-e a MegaEventről a képességeitek kipróbálása nehéz terepen található igényes ládák felkutatására? Semmiképpen sem. Ezért hát gyűjtsetek erőt és gyertek! Ebben az esetben a felszerelést nyugodtan otthon hagyhatjátok.
GA HARD RUN - Az éjszakai mulatság után valahogy fel kell ébredni és tornázni! És mivel geokesserek vagytok, akik a kihívásoktól nem félnek, elhihetitek, hogy ez a reggeli futás nem lesz egy könnyű séta! Bár rövid útvonal vár rátok, lesznek rajta akadályok, melyek beindítják a véráramlást a szervezetetekben.GA BOARD GAMES - Szívesen pihennétek egy kicsit? Gyertek el táblajátékokat játszani, melyek küzöl több is rendelkezésetekre fog állni a nap folyamán! A játékok az iHRYsko.sk üzlet jóvoltából fognak a rendelkezésetekre állni.
GA CITO EVENT - Minden geocaching kedvelő szereti a természetet és annak szépségét. A MegaEventen sem marad el a segítségnyújtás a természet megtisztításában, ráadásul mindjárt két helyen is. Gyertek el kitisztítatni egy részét a természetnek!
GA SAFETY FIRST - A biztonságot és az elsősegélynyújtást nem szabad lebecsülni, ezért gyertek el megnézni az életmentők és búvárok bemutatóit, megtanulni valami újat, kipróbálni a mentési technikákat a gyakorlatban.
GA XWG FLASH MOB - A személyes fakorongok gyűjtésének nagy sikere van Csehországban és Szlovákiában. A kiállítás megtekintése mellett a gyűjteményeteket is gazdagíthatjátok a három hétvégi Flash Mob event alatt.
GA POWER PLANT - Részt venni a MegaEventen a vízi erőmű közelségében és nem kihasználni a lehetőséget az erőmű belsejének magyarázattal egybekötött megtekintésére? Elképzelhetetlen lenne!


Bonus :-)

GA SECRET FLASH MOB - Ennek a Flash Mob eventnek a részleteit és esemény bekövetkezésekor tudjátok meg. Abban azonban biztosak lehettek, hogy jó szórakozás lesz!